Tuesday , April 7 2020

Gllumovë-Shkup: 2 persona therrin 29 vjeçarin para iftarit

E.B 29 vjeçarë është sulмuаr me thikë në orën 19:00 para vajzës së tij pesë vjeçare nga personat O.E dhe B.E.

Ngjarja ka ndodhur në fshatin Gllumovë të komunës së Sarajit, ku siç raportojnë mediat, deri tek zënka ka ardhur se pse E.B ua ka zënë vendin e parkingut!

E.B është dërguar në Spitalin e Shkupit ku mbahet për kurim nga plаgët e marra, teksa rasti është paraqitur në polici mirëpo polica ende nuk ka marrë masa për dy sulмuesit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *