Tuesday , April 7 2020

PS hapi fushatën zgjedhore

Partia Socialiste ka çelur fushatën zgjedhore, për zgjedhjet e 30 qershorit. Kandidatët e PS-së, për bashkitë e vendit, kanë mbajtur fjalën e tyre para qytetarëve, në parkun Olimpik të Tiranës.

Ndërkohë, siç shihet edhe nga fotot ka pasur një pjesëmarrje tejet të lartë të qytetarëve në sallë dhe jashtë saj. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *