100 euro për provim në Universitetin e Shkodrës (VIDEO)

Sezoni i dytë i emisionit investigativ “STOP” ka nisur mbrëmjen e sotme me me një rast korrupsioni. Në Universitetin “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës, për të marrë një provim nuk ka nevojë të qëndroni gjithë ditën mbi libra, mjaftojnë ‘vetëm’ 100 euro.

Në dy kamera të fshehta, tregohet se si studentët që kërkojnë të marrin provimin e Biokimisë, mjaftojnë t’i drejtohen zyrës së Profesoreshës Ditika Kopliku, Shefe e Katedrës së Biokimisë dhe në këmbim të parave, ato sigurojnë jo vetëm provimin, por edhe notën e dëshiruar. Ndiqni videon e publikuar nga Tv Klan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *