Wednesday , July 28 2021

1 milion euro për zgjërim të bulevardit “Serbia” në Kisella Vodë

Qyteti i Shkupit ka filluar investimet prej 1 milion euro për zgj[rimin e bulevardit “Serbia” që lidh komunën Kisella Vodë me komunlën Aerodrom, shkruan Fakte. Kjo pjesë është e gjatë 860 metra, do të ketë 4 korsi, trotoare, hapësirë të gjelbërt në mes dhe pritet të jetë me standardet më të larta të infrastrukturës modern.

Për dallim nga vendbanimet shqptare ku mbizotëron kaosi urban infrastrukturor, në lagjet maqedonase vazhdojnë të investohen milionat e përbashkëta të shqiptarëve dhe maqedonasve./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *